Modette

En vecka på Kos
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Glad fredag älsklingar! Här kommer en efterlängtad bildbomb från Kos! Jag hoppas ni haft en fin vecka och att ni ändå är lite redo för höst nu när sommaren börjar lida mot sitt slut. 
Nu ska jag möta upp pappa och åka på familjemiddag! Ha en mysig kväll! <3 puss!

Black and white dots

(null)

(null)
Prickig omlottklänning från Kappahl och skinnsandaler från H&M
Hej finisar! Jag hur mår ni? Igår spelade jag och Jamie in poddis till sent på kvällen och vi pratade bland annat om hur peppad jag är på mitt Höstfokus just nu.
Vill bara rikta all min energi inåt, jobba hårt, utveckla mig själv, hitta höststilen, gå till frisören och klippa höstfrisyr, fixa naglarna och get shit done ungefär. 

Känns bra att vara hemma. Det är verkligen här jag ska vara just nu. Trött på att flänga runt så mycket som jag gjort det här året. Portugal hela våren, sen filmfestivalen i USA, tillbaka Stockholm, till Skåne, till Libanon och nu senast Grekland. Blir helt stressad. Vill bara vara hemma nu och fokusera på jobb och investera i vardagen.

Hur känner ni i för hösten? Är ni laddade eller är ni fortfarande på sommarbenet? Kom precis in på kontoret nu, dags för jobb! Puss <3
Pink maxi dress & back in Sweden
(null)

(null)

Hej finisar! Jag är hemma i Sverige! Så skönt att vara hemma faktiskt. Har mycket att tänka på och mycket att göra. Huvudet är fullt av massa tankar och grejer jag måste ta ställning till. Men jag är riktigt sugen på att hösten ska dra igång nu. Vill ha en nystart och längtar efter att kicka igång allt.

Hoppas ni har en fin söndag! Hörs lite senare💛
Matilde Abejón